lørdag 7. februar 2009

Engler i sne!

De spillende amorinene på gardinene i gangen ser ut på sneen, som akkurat nå laver ned! Og det må innrømmes at det ser vakkert ut, selv om jeg foretrekker grønn bakgrunn bedre! Stoffet fant jeg en gang for mange år siden, og det ble først brukt til drapering i et skikkelig damesoverom (=mitt)!

Men etter at damesoverommet ble byttet ut med hus for 2, fikk stoffet en ny rennesanse! Det ble klippet opp, og motivet plasser slik at det passet i åpningene til de to sidevinduene. Man ser ut, men det hindrer innsyn. Det er feste oppe og nede med en enkel spiralsnor, som man får i metervare med festekroker.


2 kommentarer:

  1. Jeg er dem første som legger til kommentar;-) Gratulerer med flott blogg! Blir spennende å følge videre selv om jeg stort sett ser det du lager live;-) Det er jo ofte til oss;-)
    Klem fra Tone

    SvarSlett
  2. Hei Cathrine..Egentlig var jeg den første som la inn kommentar, bare at kommentaren ikke ville legge seg inn )O:Men (O: Gratulerer med fin blogg. Barnebarna dine er et vakkert skue. De ser morsomme, kvikke og ikke minst glade ut. Herlig (O: Det er imponerende å se alle de fine arbeidene dine, Cathrine. Kreativ har du alltid vært. Jeg skal følge med (O Klem og kos fra Mai Liss

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!