onsdag 22. september 2010

Lykke på loppis!

Jeg er over mitt rosa hjørne nå, og er trygt tilbake i blått og hvitt-paletten igjen! Det er bare av og til at det kommer over meg, dust rosa, grønt eller lilla, og en viss fargevariasjon er jo greit, ikke sant!
Her ser dere hva jeg kom hjem med, etter en startur over i nabolandet sist helg, med bl.a. et besøk hos Pingstkyrkans Second Hand butikk i Årjäng! De hadde en veldig fin bruktbutikk, ryddig, fint utvalg, og bra priser! Den store kobberlysetaken falt jeg veldig for, og den er pusset etter alle kunstens regler!
Disse gamle konserveringsglassene tenkte jeg at jeg ville bruke til f.eks. småkaker til jul! De har en fordypning i sidene, og det er noe som sier meg at lokket har blitt holdt på plass av et metallbånd - er det noen som vet det?
Den gamle boksen fra Dalarnas Karamellfabrik i Rättvik, er over 100 år gammel, og var veldig sjarmerende, synes jeg! Og flere gamle, heklede grytekluter og en smal løper ble også med hjem!
Det er moro at så mange vil delta i min Høstlige Give Away, og jeg takker for alle hyggelige kommentarer om bloggen min - det varmer!

Husk å klikke på bildene så blir de større!

15 kommentarer:

 1. Mye fint hos søta bror! Fine lopper dette!
  Eg likte best den karamellboksen, skjønn farge og mønster.

  Ønsker deg ein fin onsdag! Klem,

  SvarSlett
 2. Du har funnet mye flott, lysestaken var kjempefin!!
  Er svenskene flinkere enn oss på dette tro?
  ha en super dag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Hei, Cathrine
  Så fine ting du har kjøpt. Helt enig med deg at lysestaken var fin, men jeg likte best karamellboksen. Jeg var på loppis i København i helgen - du kan se hva jeg kjøpte i bloggen min. Har vært i Årjäng mange ganger og lagt på Sommarvik. Så butikken der i sommer, men var ikke innom. Vi gikk innom den lille gavebutikken som lå like ovenfor (eller var det nedenfor?).


  Skal sikkert innom Årjäng til sommeren og da skal jeg innom second-hand butikken. Før vi skal på neste tur med vognen, skal vi kjøpe gassalarm, ser de har dem på Claes Ohlsson til noen hundrelapper.

  Ha en fin dag. Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Åh, jeg har ett par slike skjeer som du viser på bildene, de er bare helt utrolig nydelige synes jeg:)

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har kjøpt i nabolandet.De kan dette med loppis.Jeg har et gammelt glass fra Frankrike hvor lokket holdes på plass av et metallbånd:

  SvarSlett
 6. Svenskene kan det med loppemarked. Vi nordmenn har mye å lære av våre svenske naboer.

  Så mye fint du har funnet!

  Ha en fin onsdags kveld.

  Klem Grynet

  SvarSlett
 7. Du har virkelig funnet mye flott! Lysestaken er jo superfin:) Loppis er virkelig bra å ha!!

  Stor klem:)

  SvarSlett
 8. Blue, pink, green or purple, if it's on your blog I know it's beautiful my friend! I love that old tin you found. It looks perfect for your home.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 9. Veldig mye fint du fant. Boksen er nydelig!
  Klem Igi

  SvarSlett
 10. Falt veldig for den fine boksen. Svenskene har mye bedre tradisjon på bruktbutikker, loppiser og auktioner. Drømmer om å ta meg en rundtur å besøke dem.

  Kari :-)

  SvarSlett
 11. Heisann..
  ja loppis er lykke det:)var en tur i går...
  Har slike krukker og jeg har et jernbånd over som holder de på plass....
  ha en fin dag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 12. Ohh.. Likte boksen din! Virkelig vakker, så det ble min favoritt av loppene dine. :)
  Lysestaken så skinnende varm og god ut, og jeg vil tro det har vært en sånn metallsperre til lokkene ja. :)

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!