søndag 31. juli 2011

Ta sommeren tilbake!

Etter regn kommer sol, og livet går videre. Det vil aldri bli det samme som før 22. juli 2011, men vi skal ta sommeren og vårt lille land tilbake! Vårt vakre, nydelige land, med sjel og varme og rom for alle! Hjerterom og trygghet! Og den varme, deilige, norsk sommer!

Så i dag vil jeg fokusere på en blå, blå himmel, norsk natur, gode opplevelser, og den fantastisk sommeridyllen vi opplever nå om dagen! Nydelige sommerdager, som vi kan gjemme i hjerte og sinn, og varme oss med til vinteren!

Sommerminne fra i fjor! På besøk hos Helen Fredholm - se her!
For endelig kom varmen, og sola som skinner fra skyfri himmel, og vi kan igjen innta hagen fra tidlig om morgen (frokostplassen er endelig i bruk igjen) til sent på kvelden, og flykte inn i skyggen når solen blir for sterk og varm!

Sommerdager med barn og barnebarn, sjø- og strandliv, isspising på Villa Malla (bildet øverst), plukking av bringebær i egen hage av små barnehender, og lykken over en saftis eller mormors muffins under et tre - er alt med på å sette nye toner for dagene som kommer!

Og vi er evig takknemlig for at vi får oppleve alt dette! Og at sommeren ikke er forbi, men fremdeles kan gi oss mange hyggelige opplevelser og gode stunder i tiden fremover!


Ja, vi elsker dette landet, og ingen ting skal få rokke ved det!

7 kommentarer:

 1. Hei.
  Helt enig med deg... ingen skal komme her å ødelegge vårt vakre land !!!
  Ser ut som dere har veldig hyggelige sommer dager :))
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Koselige sommerbilder du viser...
  Boblen vår fikk en sprekk,men vi skal tette sprekken igjen....
  ha en fin fin dag...
  klemklem til deg...

  SvarSlett
 3. Hyggelig innlegg fra deg, Cathrine.

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Cathrine!
  Så koselige sommerbilder. Ja det er viktig å nyte øyeblikkene. Å være sammen med familien og skape gode dager er som manna for sjelen.
  I det flotte sommerværet vi hadde i går, så tok vi en båttur til Lyngør og kjøpte is på brygga der. En utrolig koselig sørlandsperle. vi har vært der mange ganger, men for min del er det noen år siden sist. Det var da vi hadde en "sovebåt". Nå har vi bare en skjærgårdsjeep, men den tar oss raskt ut i skjæra og hjem igjen om det blir uvær. Greit det også.
  Ønsker deg en fin uke - dette er min siste ferieuke, så den skal nytes!!! I slutten av uken er det trebåtfestival (torsdag - søndag), så da er det fullt opp å gjøre hele dagen. Er engasjert i infoteltet, så jeg får festivalen tett innpå. Har du noengang vært i Risør?
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 5. Ja, det gjelder å glede seg over sommerdagene etter alt det vanskelige som har vært. Kos deg framover :)

  SvarSlett
 6. Hei du :) koselig med hilsen fra deg.
  Så riktig det er det du skriver.
  Fine bilder du viser av skjønne barnebarn. Ønsker deg en god dag. Hilsen Merethe

  SvarSlett
 7. Hie. Takk for hilsen hos meg. Så nydelig sted dere har. Godt å hvile øya og hjernen på noe vakkert i stedet for å tenke hele tia på det forferdelige.
  Ha vakre dager. Klem :O)

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!