tirsdag 22. november 2011

Julebordsesongen er i gang!

Jippi, i dag setter vi kursen sydover, og innleder dermed julebordsesongen! Vi er pakket og klare, og jeg tror vi har husket alt!

Denne gangen har vi passet på at julemarkedet er i gang, og jeg håper å få tatt noen inspirerende bilder av herligheten, med juleknask, julepynt, julekrybbe og det hele!

Og ombord blir det selvsagt kos og hygge, julebuffet med all den gode julmaten man bare kan ønske seg, og show om kvelden! Her skal det ikke telles kalorier, men øyeblikk av nytelse!

For dette blir min lille oppladning til årets julekalender her hos meg - den krever nemlig sin kvinne å lage! Og kanskje blir det med hjem noen overraskelser til å putte i kalenderen?

Jeg gleder meg til å komme i gang med den! Men ikke minst gleder jeg meg nå til julebordcruise med min kjære Bygårdsmann! Ship o'hoi!


8 kommentarer:

 1. Ät bara inte för mycket av allt det goda. Vad härligt att få ge sig ut på en liten resa.
  Ha det gott.
  Anje

  SvarSlett
 2. Dere finner på så mye koselig, og er på fine turer! Ønsker dere en mild og vindstille tur.

  SvarSlett
 3. Åh, så heldig du er som skal på eit så flott julebord.
  Ønskjer deg ei fin reise og håpar du finner deg mykje kjekt.

  Ha ein fin dag. :)

  SvarSlett
 4. God tur!!!! Jeg lider av Titanic-fobi, så jeg syntes det holder med med de turene med Kiel-ferja, som gubben og jeg var med på for noen år tilbake. Drømmer om juleferie på et høyfjellshotell med tømmervegger, peis, mye god mat, kanefart og gjerne plass til hunder!!! Neste jul, tenker jeg!!!!!! Gubben trenger nok laaaang tid til å forberede seg til det, så jeg har gitt beskjed og sjekker muligheter:DDDDD Ha en flott cruise!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 5. God tur. Høres fabelaktig ut!
  allesistgut

  SvarSlett
 6. Heldige deg :)) Håper turen blir flott!!

  SvarSlett
 7. Hei Cathrine!
  Ja her får du bare "fleske til" med all den gode maten! Håper dere er heldige med været slik at det ikke bare blir farris med sugerør dere kan nyte. Dere får sette sjøbein og håpe det beste.
  I dag har jeg hatt hele dagen på IKEA i Lillesand. Reiste avsted med tillatt kreditgrense på 70.000 kroner og skulle handle kantineinnredning til jobben. Det ble stålskuffer og skap, komfyr og platetopp, vifte og kombiskap +++++. Og regningen? Bare litt over 35.000! Er spent på hva ledelsen sier i morgen.
  Gleder meg til julekalenderen og god tur!
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 8. Estan muy bonitas las fotografias del crucero. Seguramente pronto nevará por aquellas latitudes donde vives.

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!