søndag 25. mars 2012

Vårlig pastell - Barbie surprise!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så gjør pastellfarger noe med meg, og jeg blir rent våryr når jeg får noen nøster med pastellfarget bomullsgarn mellom hendene! Og både ivrig og spent fordi prosjekt Barbie Surprise er veldig i fokus hos meg akkurat nå!

Men så veldig hemmelig blir det ikke når jeg utbroderer det her på bloggen min da! Men jeg får håpe at mamma'n til den håpefulle ikke sier noe, og trøster meg med at en kommende 6-åring ikke kan lese!

For nå har jeg igjen fått en lysende ide, og har bestemt meg for at jeg skal lage en vårlig garderobe til bursdagsbarnets Barbiedukke! Og det vil gå i skjønne pastellfarger, og antrekk som skal kunne mixes og matches!

Så nå har jeg har tatt frem de minste strikkepinnene og en engels tålmodighet (Bygårdsmannen er nok ikke enig i det!), for å mestre utfordringen med de ørsmå klesplaggene!

Jeg har funnet mange gratisoppskrifter hos Sticka til Barbie, og venter i spenning på boken Klær til Barbie av Evelyn Sjøvold, som er på vei til meg fra Cappelen Damm!

Som vanlig har jeg mange gode ideer, og nye kommer etter hvert som jeg strikker, og kan se det ferdige resultatet! Og jeg tror nok at denne Barbien vil få  veldig godt med tilbehør!

For tilbehør har jeg hørt er alfa og omega, og jeg satser på at det skal bli tilbehør som skal kunne brukes til flere antrekk!

Så i øyeblikket har jeg en søte Barbie stående midt i strikkekurven min, klart til å prøve kreasjonene etter hvert som de trylles frem! Dere skal få mer Barbie-nytt senere!

Nyt den vakre vårsøndagen alle sammen!12 kommentarer:

 1. Herlige klær til barbie ja!
  Tipper det blir en særdeles fornøyd 6-åring når dette dukker opp i en pakke!!!

  SvarSlett
 2. God søndagsformiddag!
  Heldig er den lille frøkna som får en helt ny vårgarderobe til Barbiedukken sin! Og med en bestemor som kan trylle med strikkepinner, så kan hun vel etter hvert fylle en hel kuffert med klær. Har strikket litt i Baby Born størrelse opp igjennom men også litt småtteri til Barbie. Men aldri noen hel garderobe. Blir spennende å se etter hvert. I dag skal siste hånd legges på bunaden. Det er godt å snart være ferdig. Blir en pause i sommer før jeg tar til på en ny til høsten. Ellers skal jeg nyyyyte det herlige vårværet vi har i dag - det gir overskudd. Hilsen fra Berit

  SvarSlett
 3. Heldige jente som får dette! Må innrømme jeg ikke er tålmodig nok til slike småplagg..da må jeg nødes av noen:O)
  Nyt siste rest av helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 4. Ja, disse pastellene gjør noe med meg også på våren. Regner med det er ei frøken som blir fornøyd med en slik gave ja!

  Ha en fin søndag

  Lottemora

  SvarSlett
 5. For en herlig overraskelse <3
  Det blir nok en glad liten frøken ja :-)

  Ønsker de en fin kveld!
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 6. Så dyktigdu er, og så heldig 6-åringen er!
  Klærne ser lekre ut, og midt i blinken for en skinnende vårdag.
  Jeg hadde en farmor som fikset alt av dukke- og bamse-tøy. Jeg har spart på alt sammen, og gleder meg over det og de gode minnene det bringer fram.
  God bestemors-uke til deg - Liv

  SvarSlett
 7. Søte små♥ Heldige unger:)

  SvarSlett
 8. Hei :-)

  Så fine klær!! Flink du er :-) Kan tenke meg at eiern av dukken blir veldig fornøyd :-)

  Ønsker deg en flott uke :-)

  SvarSlett
 9. Hej Cathrine, Lovely Barbie dress.Thank you for the link.
  http://detantevantjorven.blogspot.com/
  Have a nice day, klem

  SvarSlett
 10. Underbara kläder till Barbie! Det blir säkert till stor lycka. Och visst är det något speciellt med pastellfärger....

  SvarSlett
 11. Oi så flink du er! Det må være vanskelig å strikke så smått, men sikkert litt morsomt også siden det kanskje går ganske fort! Kjempefine klær, og kjempefin gave!

  SvarSlett
 12. Heldig bursdagsbarn! Jeg hadde flere tanter + farmor som strikket og sydde til barbien min da jeg var liten - mye finere enn kjøpte klær, og mye bedre kvalitet! Det var noen fine skatter, og jeg har selvfølgelig tatt vare på alt sammen!

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!