Snart bugner det av søte, norske jordbær, og det gleder vi oss veldig til! Da vil vi fråtse i den røde herligheten, og bruke dem i kaker og desserter!
En veldig god start på jordbærsesongen, er Sommerens sødeste rødgrød med jordbær og rabarber - se oppskrift her!
Og en nydelig versjon av Panna Cotta, er denne med jordbær - se her!
Best av alt synes jeg det er med en kurv jordbær som man spiser som den er, mens man sitter på en grønn eng, nyter sommeren, og bare er til!
Ingen ting er som norske jordbær,herlige og søte og smaker så godt:)
SvarSlettØnsker deg ei fin helg!
Klem
Og - ikke minst på Pavlova-kaka! Namnam! Ha en fin dag! Synnøve
SvarSlettUmmmmm que apetecibles se ven los postres. Feliz fin de semana.
SvarSlettSå enig, så enig - å nyte nyplukkede norske jordbær, sittende i en blomstereng må være den ultimate "fritidsbeskjeftigelse". I mormorhuset har det de siste 35 år blitt bakt jordbærbløtekake 26. juni. Da har morfar fødselsdag, og det eneste han ønsker seg er nettopp - bløtekake med krem og masse friske jordbær. Så også i år. Så det skal han selvsagt få. Håper dere har det fint i Danmark og at du kommer hjem med noen go'biter å vise frem på bloggen.
SvarSlettKlem Berit
Hello Catherine :)
SvarSlettI'm just catching up with your blog. It looks beautiful as always. I enjoyed these pictures. I hope you have a good weekend.
Beth :)
www.bethretro.com