torsdag 27. september 2012

Snart i mål!

Jeg må innrømme at det er frustrerende når oppussing tar tid, selv om vi begge har jobbet jevnt og trutt! Bygårdsmannen med de store flatene, jeg med stoff og stil, for å si det slik! Men nå er det snart klappet og klart!
 
Det har vært både hyggelig og vemodig å få min farmors gamle soveromsmøblement i hus, og jeg har jobbet meg gjennom møbel for møbel, og vi har fått veldig mye av det på plass nå!
 
Soverommet vårt er så og si ferdig, og mangler kun en lampe før det kan vises frem!
 
Her er det setetrekkene som blir skiftet ut. Det rosa og gullgule brokadestoffet på stolsetene, fikk Bygårdsmanne til å rope: - Her bor det også en mann!
 
Og det måtte jeg jo ta hensyn til! Så da rota jeg litt i stoffskapet mitt, og fant noe passende i lyseblått og hvitt!
 
Vi holder nå på å lage et gjesterom/kontor, der en farmor-seng og farmor-garderobeskapet alt har funnet sin plass! Mens det gjenstår en hylleløsning til kontorsakene, og et Liatorp skap står nok høyt i kurs her!
 
Og jeg kan røpe at der blir det dekorinnslag av roser og romantikk, men selvsagt innenfor rimelighetens grenser! For som Bygårdsmannen sa: - Det kan jo hende at en mann skal overnatte der!
 
Dere skal selvsagt få se resultatet når vi har nådd målstreken! Men før det får bilder fra housetohome være dagens interiør-inspirasjon!
 
Og ser jeg noe i lysblått, er jeg jo som vanlig helt solgt!
 

3 kommentarer:

 1. Så masse spennende planer! Enig med deg; ser jeg noe lyseblått er jeg også solgt.

  Ha en fin dag

  Klemmer fra Lottemora

  SvarSlett
 2. Så spennende prosjekt - gleder meg til å se:) Kjempeflotte inspirasjonskilder du viser - de er fine å kose seg med i ventetiden!

  God helg til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Blir spennende å se det ferdige resultat :)

  SvarSlett