fredag 7. januar 2011

Januarsalget er i gang!

Det kommer alltid så mange fristende tilbud i januar måned, og salgsplakatene lyser i mot meg hvor enn jeg går! Det lokkes ofte med avslag på 50% og 70%. Men når det kommer til stykket, er ofte avslaget på usle 10-15%, og det provoserer meg!
For ikke å snakke om bygårdsmannen - han blir VELDIG provosert! Egentlig synes han salget er noe slitsomme greier, og pustet lettet ut da vi parkerte et sted hvor parkerings-plassen faktisk ikke var så full. - De er vel hjemme og teller over pengene sine etter jula, tenker jeg, sa han tørt!
Selv har jeg latt meg friste av et besøk på Hadeland Glassverk på Jevnaker, der de lokker med vintereventyr og hyggelige tilbud på glass og porselen! Salg i vakre, landlige omgivelser med besøk i lysstøperiet, kramboden, porselenshuset eller honninghuset - ja, se det tror jeg selv bygårdsmannen ville hatt glede av!
Og så har jeg en misjon denne gangen, som jeg håper ikke blir et Mission Impossible! For det er nemlig ikke bare snakk om et hyggelige besøk, men å skaffe seg krystallglass på vei ut av produksjonen og inn i historien! Vi samler nemlig på Peer Gynt, og de produseres bare ut 2011!

- Så her må det handles i tide, sa jeg til bygårdsmannen, hvis vi vil skaffe oss 12 av hvert! Vi har bare tiden og veien! Salg eller ikke salg, det er NÅ vi må reagere! Det er et være eller ikke være! Over ser dere Peer Gynt glassene på bordet sist julaften!

Så jeg satser på en tur til vintervakre Hadeland en av de føreste ukene! Bare veiene blir litt mer fremkommelige, og vi har fått telt over pengene våre etter jula! Godt januarsalg, og ha øynene oppe for et VIRKELIG bra tilbud da, dere!

12 kommentarer:

 1. Hei igjen Cathrine!
  Så godt å ha deg tilbake med nye innlegg. Hadeland Glassverk er et syn for øyet. Såååå mye fint.
  Håper du får komplettert samlingen din før glassene går ut av produksjon. (Kan nok være lurt med et par ekstra av de du bruker mest). Selv samler jeg på Holmegaard - Danske skipsglass - og er godt førnøyd med dem. Synd de er så dyre og aldri på salg!
  Her skinner sola over et snødekt landskap og det er som et julekort. Magisk!
  Ha en fin dag!
  Klem Berit i mormorhuset

  SvarSlett
 2. Hei og hå......glad du er klar over vannskelige veier.
  Det er kolonnekjøring over Hadeland for tiden, vet du.
  "Bygårdsmannen"

  SvarSlett
 3. He, he, prøver du å snike deg unna nå, eller?!!! :-))

  SvarSlett
 4. Hei Cathrine! Nå har jeg akkurat fått den flotte hyllegevinsten min i hus. Den passer perfekt for en nostalgiker som meg. Skal vise den i bloggem min når jeg har funnet det optimale stedet å henge den opp. Har flere alternativer.

  God helg!

  SvarSlett
 5. Her skal jeg holde meg unna salget, har hatt en tendens til å komme hjem med ting jeg egentlig ikke trenger:O) ..men flotte glass, og når de skal gå ut, ja da må du bare!
  Ha en god tur, håper du finner glassene dine.
  ha ei god helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Det ser ut som et koselig sted. Har så langt bare kjørt forbi, det passer liksom aldri å stoppe der. Ha en fin tur, og lykke til med glassene!

  Ha en god helg! Klem

  SvarSlett
 7. Hei.Så mye fint.Nydelig.Ønsker deg en riktig fin helg.Bodil.

  SvarSlett
 8. ja det er lett å la seg lure av lokketilbud. Per Gynt glassene er kjempe fine - håper dere klare å få tak i alt dere trenger.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 9. He,he - ja, juksesalg er ikke no' greit!
  Lykke til med tur til Hadeland og kjøp av Per Gynt. Det er virkelig vakre glass!
  Hos meg blir det ikke brukt penger på stort annet enn mat for tiden. Det skyldes selvfølgelig at vi bor langt fra alle butikker og at veiene ikke frister det aller minste...
  Nå blir det TV - nye episoder av Cash in the Attic og Bargain hunt på BBC er snadder for meg. For ikke å snakke om den nye engelske serien Downton Abbey på NRK - joda inneliv, mørke kvelder, strikketøy og TV har sin sjarm :-)
  God kveld - klem fra Liv

  SvarSlett
 10. Vet du, jeg har ikke funnet noe interessant på salg nå. Er kanskje ikke så inspirert til å shoppe klær heller etter noen uker på sofaen med sjokolade i fjeset.

  Lykke til med glasskjøp, vi må helt til Praha for å spe på vår samling, men pytt pytt.

  SvarSlett
 11. Como siempre muy interesante su blog.

  SvarSlett
 12. Salg er verkeleg ei utfordring ja, mykje unyttig, men også geniale kupp innimellom, som glasa dine- håpar du får alle du treng:-)Har sjølv gjort nokre FANTASTISKE kupp på januarsalget så langt, så er nøgd;-) Hadeland verkar veldig flott, aldri vore der, men må vel får det til iløpet av våren:) Lukke til med salg og tur og alt!

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!