torsdag 9. juni 2011

Ord om ferie!

Jeg har skrevet om dette broderiet tidligere, men synes det passer veldig godt akkurat nå! For egentlig fanget jeg det opp i en Star Tour reisereklame (se her), og trykket det til mitt bryst! For hva er vel mer riktig enn at livet er ikke alle de dagene som går, men de spesielle dagene du husker!

Slik som deilige feriedager, som vi opplever akkurat nå, og som vil sitte i kroppen lenge, lenge! Dager og øyeblikk som man vil kunne tenke tilbake på, og minnes med glede! Så dette måtte jo bli visdomsord på veggen, fant jeg ut !

 Jeg fikk lyst til å brodere det, og som tenkt, så gjort! Stoffet jeg brukte var en liten rest av noe linstoff, i den blåfargen jeg er så glad i! Teksten er sydd i korssting med hvitt perlegarn.Til slutt ser dere monogrammet vårt, som jeg har brodert og montert i en liten hjerteramme, og som jeg også har laget til alle barnebarna - se her, og i bryllupspresang til et ungt par - se her! Da fortsetter vi ferien vår, og i mens ønsker jeg dere fine junidager hjemme!
                                                                             

8 kommentarer:

 1. Sitter og ser YR, og ser at dere har ganske OK vær. Håper dere slipper unna regnværsbeltet som stryker over oss i øst-Norge idag.
  Og så må jeg si at den dagen dere dro til Danmark, så hadde jeg store planer om å stille på kaia med norsk flagg og ønske dere god tur!! Hvor mange blå biler med campingvogn med matchende fartsstripe kunne det være på den fergekaia?? Skulle nok funnet dere. Men så måtte mannen min ha bilen ved de tider, og alt kræsjet tidsmessig, så jeg måtte gi opp DET prosjektet! Men NESTE ÅR....

  Ha en fortsatt fin ferie!!

  SvarSlett
 2. god morgen Cathrine.
  så vakkert, godt med visdoms ord på veggen, vi trenger å bli minnet .
  ønker deg en fin dag,
  her regner det så hagelivet må vente.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Det er virkelig sanne visdomsord du har der!
  Nydelig hjerter, en kjempefin ide :)
  Forsatt god ferie.
  Ha en riktig fin dag :)

  SvarSlett
 4. Så vakkert broderi, og sanne ord. Fint å ha på veggen :)
  Kos dere videre i ferien, og nyt øyeblikkene :)

  SvarSlett
 5. Så flink du er! Kjempe fint broderi! :) Gode ord å ha på veggen!

  Ha en fin dag!
  -Mari

  SvarSlett
 6. Så sant, så sant! Det er viktig å ta vare på de gode øyeblikkene. Da er det dem man husker best.
  Nydlige broderier som alt annet håndarbeid du har/har hatt i hendene. Fortsatt god ferie!
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder i vakre farger (*S*), og så morsomt med linke til crosstich.com -jeg ante ikke at slikt fantes. Veldig mye lettere enn å tenke det ut selv :-)
  God ferie - klem fra Liv

  SvarSlett
 8. Flott visdomsord!
  Ha ei flott pinsehelg! Klem : )

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!