fredag 19. august 2011

Trådløs tur!

Så er Bygårdsmannen med fru omsider tilbake i hjemlandet, og er fulle av inntrykk og ferieopplevelser! Men, det har blitt lite med blogg-oppdateringer under veis, for denne gangen klarte vi kunsten å velge campingplasser som ikke hadde trådløst internett!

Men det er utrolig hvor godt man klarer seg uten, for en stakket stund... og hvor enormt frustrert man blir over å ikke få fulgt med på verken blogglandia eller verden for øvrig! Så vi sitter ganske så sikkert fast i internett-garnet, med begge bena, vi også, og vel så det!

Men vi har tatt det med fatning da, lest Antikvärlden, Hemmets, Gård och Torp, og en rekke andre kulørte magasiner, og sett litt på SV1. Men allikevel føler man seg en smule utenfor det som skjer, og etter dette innlegge regner jeg med at jeg går på mange bloggbesøk for å oppdatere meg!

Og så er det en stor klesvask som må tas, og mye som må ryddes og legge på plass! Det skal innrømmes at jeg kom hjem med en og annen handlepose også, men mest av typen "Second Hand Store", og det skal jo ryddes i de skattene også!

Det ble spekulert i om jeg lurte med meg Bygårdsmannen på en liten visningstur fra torp til torp, og det lå muligens en liten spire av sannhet i det, må jeg innrømme! Men fortsettelse følger, og den som lever får se! Så følg gjerne med i neste innlegg...!

I mellomtiden vil jeg passe på å ønske dere alle en riktig god helg!


7 kommentarer:

 1. Ja det er jo litt deilig å slippe litt av dataverdnen noen dager, men deilig og komme inn i hverdagen igjen...
  Takk og god helg til deg også :-)

  SvarSlett
 2. Hei igjen - hygglig at du er tilbake. Har savnet dine koselige innlegg den siste tiden. Nå er ferien slutt for denne gang - den blir kortere og kortere jo eldre jeg blir (føles sånn i alle fall), og det er ikke alltid sol slik det var da jeg var liten! Da var sommeren lang, sola varm (bare avbrutt av en liten solskinnsbyge av og til), fluene surret og det var en evighet til skolestart.
  Tror vel kanskje jeg er blitt littebitt kravstor når det gjelder sommerværet.
  Gleder meg til nye innlegg, og du de bildene har jeg helt glemt.
  God helg til deg!
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake :) Det kan være godt med en internetfri periode innimellom, og det høres ut som om dere har hatt det koselig!

  Ha en fin helg! Klem

  SvarSlett
 4. Frustrerende, men også veldig deilig å være uten nett noen dager..
  Vi har i hvert fall ikke vondt av det;)
  Gleder meg til fortsettelsen!
  Ha en fin helg dere også!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 5. Så trevligt att du är tillbaka nu då. Hoppas ni haft en härlig semester. Kusten låter som ett bra val av semester enligt mig, som bor mitt inne i landet och saknar havet ibland.
  Ha en fortsatt härlig helg.
  Mariette

  SvarSlett
 6. Como siempre la información que compartes es muy interesante, y tus fotos ya sabes que me encantan.

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!