En god oppskrift kan gjerne gjentas, og her får dere derfor oppskriften på Cathrines ovnsbakte laks med tomat og rosmarin én gang til!
Den og Cathrines gode fiskegrateng har blitt våre fiskefavoritt retter!
Jeg bruker 4 laksefilér, løk, rosmarin, salt, pepper og hakkede tomater.
Ingrediensene has i en ildfast form, og stekes på rist midt i ovnen i 30. minutter.
Tilbehør er agurksalt, kokte poteter og gulrot. Et glass kulturmelk er god drikke ved siden av!
My English readers find the recipe Cathrine's salmon here!
Ååå, dette ser ut som ein god rett med laks som hovudingrediens.
SvarSlettDen skal prøvast.
Såg på oppskrifta på fiskegrateng også, kanskje eg skal prøve den også.
God søndag frå Anne-Mari
Ahh fint, jeg skal prøve... vi spiste i dag
SvarSlettpoteter, grønsaka squash - egendlig var denne gul :-)) - og roastbiff (kaller seg Sauerbraten) ... god søndag videre.
Hilsener fra Viola og takk for oppskrifta
Takk for fin lakseoppskrift. Den håper jeg å få prøvd ut snart ;)
SvarSlettKlem