mandag 27. september 2010

Feiring i heimen!

Så har min yngste sønn også fyllt 30 år, og det ble behørig feiret i morsheimen sist lørdag! Her ser dere velkomstplakaten som jeg laget, og som ble hengt opp inne, slik at vær og vind ikke skulle rive den i stykker!
Bordene fikk som nevnt i forrige innlegg buketter i høstfarger, og jeg takker for alle hyggelige kommentarer om hvor fint det ble, med noen roser, høstløv, og "rusk og rask" fra have og grøftekant, samt en dose kreativitet!
Her ser dere kjøkkendøren fra en annen vinkel, og kan skue inn i bygårdsmannen og frues stue!
Så var festen i gang, og på barnas bord sto mine hjemmelagede pizzaboller, som gikk ned på høykant! De voksne fikk Thai-suppe og vårruller, og senere var det kaffe og kaker! På bordet sto Prinsessekake, Eple smuldrekake, Kanelboller og Texas Sjolkoladekake! Mmmmmm!
Min sønn har bestemt seg for å spare til bunad, og 30 års laget var innbringende slik sett! Så husbygging til tross, bunad er, til mors store gled, endelig på gang!
Her er sønnen min 5 år, og har Vossebunad, slik som storesøster! Hvilken bunad han velger nå i voksen alder, vet han ikke ennå. Men med familietilknytning flere steder, blir det nok valgets kval!
Nå hviler bygårdsmannen og fruen på laubærene, og er fornøyde med at familiefesten var vellykket, og at alle koste seg!


7 kommentarer:

 1. Så koslig at alt ble vellykket.
  Det skilte var veldig fint, han var vel fornøyt med det.
  Det er godt å sette seg ned og vile etter en vellykket fest.
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 2. Så fint du har laget i stand, og så mye god mat! Heldig han som kan feire rund dag hjemme hos mor i sånne koselige omgivelser! Så flink du har vært. Kjekt at festen var vellykket:-)

  Og takk for trillebagtipset, hi, hi!

  KLem

  SvarSlett
 3. Så fint du har det - og kjekt for sønnen og ha en slik flink mor!
  Vi liker menn i bunad:-)
  Ha en fin hviledag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med overstått til både mor og sønn. Så kjekt at han vil spare til bunad, det likte jeg å lese. Nyt dagene. Klem

  SvarSlett
 5. Takk for lånet av hus! Det blir litt enklere å ha fest hjemme igjen når huset er ferdig;-) Litt enklere å lage mat hjemme i eget kjøkken også;-) Suppa og vårrullene gikk ned på høykant i Fjerdigby også, men jeg må innrømme at de er best nystekte...

  Igjen, tusen takk for husvær og hjelp!

  Klem T

  SvarSlett
 6. Det er så koselig med sånne familiebursdager..., og jeg ser på bildene at dere hadde det veldig flott.
  Gratulerer med sønnens bursdag, så gøy at han nå skal bestille seg bunad. Jeg syns bunad på menn er veldig stilig, heldigvis er det flere og flere menn som har funnet ut det sammen.

  Ønsker deg en strålende uke... :O)

  klem

  SvarSlett
 7. Det er alltid hyggelig når man føler at et selskap har vært vellykket.

  Nå har du sannelig fortjent å ta en pust i bakken.

  Klem

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!