Snart skal vi ha en liten sommerfest her hos oss, og da planlegger jeg å bake Bounty kake igjen!
Kaken er en etterlikning av Bounty sjokoladen, som har nydelig kokosfyll!
Og her er jeg i gang med forberedelsene første gang jeg bakte den.
Først lages sjokoladekakebunn.
Eggehvitene piskes, før man har eggeplommer og det tørre opp i.
Der etter lages kokosfyllet av kokos, sukker og melk som kokes til det tykner. Her står kokosfyllet til avkjøling.
Kakebunn og kokosfyll avkjøles, før kokosfyllet bres ut over. Så må kaken avkjøles i kjøleskap, før varm sjokoladeglasur has på.
Jeg valgte å fryse kaken, og den var like fin etter opptining!
Tips: Skjær kaken i biter, og flytt over på fatet når kaken er halvtint. Settes i kjøleskap i tett pose til 1-2 timer før servering.
Oppskriften finner du her. Lykke til!
At denne ble festens favoritt skal du få meg til å tro. Den ser kjempegod ut. Har sjekka oppskrifta, og den er nok ikke noe for meg som har diabetes type 1. Men det kunne vært artig å bake den, da.
SvarSlettGod onsdagskveld fra Ingunn
Nam, kaken ser ut veldig god...
SvarSlettog sommerfest er alltid veldig bra. Ha masse glede. Takk for oppskriften, jeg tenker, jeg bake kake :-)) Tusen takk. Klem fra Viola
Takk, Cathrine. Jeg lagde kaken og det er deilig. Jeg hadde et besøk og alle var begeistret.
SvarSlettJeg ga fersk plukket jordbær til. Herlig :-))
Hilsen til deg.