lørdag 8. juni 2024

Årets sommer strikk: Nye lomme venner på pinnene!

En mengde restegarn, og ferie i Danmark, ga meg mange ledige stunder til å strikke noen nye lommevenner! 
En lommevenn er en liten venn som ambulansetjenesten gir som trøst til små pasienter, og de strikkes av frivillige, som meg!
Målet er å strikke minst 50 stykker i løpet av sommeren, inn i mellom de andre håndarbeids prosjektene mine!
Her er jeg i den spede begynnelse på en ny lommevenn under frokosten på fergen over til Danmark! Merk wienerbrødene i bakgrunnen!
Garnet jeg startet med, var et nøste som var igjen fra mine Vårlige sokker i tuttifrutti garn, som jeg strikket meg nylig. 

Les mer om prosjektet Lommevenn her. Oppskrifter ligger under "filer". Vil du være med på dugnaden, gleder du mange barn! 
De kan enten sendes eller leveres til helseforetak, kontaktpersoner eller butikker som tar i mot, slik som Nøstet Mitt i Oslo-området. Se her.
Nå har jeg startet på er nøste med en riktig Barbie-rosa farge! Det er restegarn fra en lue jeg strikket til min mor sist jul!
Hodet med ører blir til etter at jeg har felt av: Sy sammen toppen med maskesting fra retten. Sy der etter noen sting med 1/2 tråd på skrå ved ørene.
Senere skal dere få se lommevennene etter at de har fått fyll, brodert ansikt og annen pynt! 
 

1 kommentar:

  1. Litt av en frokost! Lykke til med sommerprosjektet! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

    God helg fra Ingunn

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!