onsdag 11. mai 2011

Hvem vant?

Tenk at jeg for lengst har passert utrolige 100.000 hyggelige besøk her på bloggen min, og det feirer jeg med en Stor Give Away! Hver måned har jeg 5-6.000 besøk, og over 15.000 sidevisninger, og det gjør meg både ydmyk og glad! Og jeg er kjempeglad for hver eneste kommentar!
Fristen for å delta i Give Awayen gikk ut kl. 12.00 i går, og mange slang seg med i aller siste liten! Men dere rakk det! Og akkurat nå kan jeg tenke meg at dere er veldig, veldig spente på hvem som vant?!
1. premie er den flotte kokeboken til tv-kokken Nigella Lawson, "Nigellas Kjøkken - Livretter fra hjemmets hjerte", som er gitt av Cappelen Damm! 1. premien går til: Marya's Verden!
2. premie er et årsabonnement gitt av Vakre Hjem&Interiør! De kommer med 8 nr. pr. år, og er Norges største, vakreste og mest inspirerende interiørmagasin! 2. premien går til: Camillas verden!
3. premie er et gavekort på kr. 300,- i min egen loppeblogg - Cathrines Lille Loppehjørne! Premien inkluderer frakt! 3. premien går til: Two small houses!

Da takker jeg alle som deltok i min 100.000 besøkende Give Away! Og dere som vant kan ta kontakt med meg herGratulerer så mye!

Til slutt: Frist for å melde seg er 1. juni. Dersom en vinner ikke kontakter meg innen fristen, trekker jeg ny vinner blant de som deltok. 

8 kommentarer:

 1. Ja, det var i alle fall ikke Stella som vant finaleplass....Men grattis til dine heldige vinnere. ☺

  SvarSlett
 2. Gratulerer til de heldige vinnerene, og gratulerer med så mange besøkende. :))

  SvarSlett
 3. Gratulerer til de heldige vinnerne, og igjen gratulerer med så høyt besøkstall.
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem Berit
  PS.Gardinkappene passet perfekt!

  SvarSlett
 4. Åååh er det sant !???? Åååh nå ble jeg vanvittig glad :D Har sååå lenge ønsket meg en slik bok, for den dama er rå på kjøkkenet !
  Tusen tuuusen takk :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye til vinnerne. Det er flotte premier.

  Klem

  SvarSlett
 6. Å så heldige de var!!!! Litt misunnelig her jeg sitter, men som du sier, lykken er jo en maibarn;-) Takk for så koselig besøk, og ha en superduper nasjonaldag1 Mvh MArianne

  SvarSlett
 7. Så flotte premier da! Fikk ikke med meg denne jeg vet du..min feil!
  Gratulerer til vinnerne!
  Ønsker deg og dine en flott 17.mai feiring!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 8. Hei Cathrine, fikk akkurat se at jeg vant 2. premien her, men jeg er kanskje for sent ute til å få premien nå? Har sendt deg en e-post også. :)

  SvarSlett