søndag 30. september 2012

Vinn MARIUS strikkebok!

Her kommer en liten påminnelse om at du nå kan vinne MARIUS strikkebok her hos meg! Dette er boken som alle snakker om, og som alle ønsker seg! Det første opplaget på 10.000 bøker er nå revet bort!

Så jeg er derfor veldig glad for å kunne dele ut MARIUS strikkebok fra juritzen forlag til 1 av dere! Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å legge igjen en kommentar HER før 3. oktober!

Lykke til, og tips gjerne andre om denne Give Awayen!
 
Med ønske om en flott søndag!

11 kommentarer:

 1. Linker på bloggen min jeg ;)
  Ha en strålende søndag.
  Klem LinnTherese

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg prøver gjerne lykken, og har linket på bloggen min med bildet.
  Ønsker deg en fortsatt herlig høstsøndag! :)

  SvarSlett
 3. Kommentar er allerde skrevet tidligere, så jeg håper selvsagt på vinnerlykke. ellers er det høstferie i mormorhuset, med besøk av småfolk. Minstebror kom om fredag og skal byttes ut med mellomstebror i dag. Først på onsdag kan jeg senke skuldrene og få gjort litt annet enn å bygge lego, leke med småbiler, gå på lekeplassen og lese. Dette er veldig koselige syssler, men jeg har som du sikkert forstår tuuuusen andre ting å holde på med om dagen. Nå står fårikålen på kok, og når gymnasiasten og morfar kommer hjem er det søndagsmiddag på gang. fortsatt fin søndag til deg og bygårdsmannen fra Berit

  SvarSlett
 4. Hei

  Flott bok!

  Lykke til med opp-pussingsarbeidet. Gleder meg til vi får se resultatet. Har kost meg med bilder fra housetohome. Nå skal jeg inn og se på hagen du linker til (H.F. engelske hage)

  Ha en fin søndag ettermiddag!

  Klem:-)

  SvarSlett
 5. denne skulle jeg ønska og vunnet.marius er helt topp.
  mvh
  mildfag@start.no

  SvarSlett
 6. men oooooo vilken tur att jag på krokiga vägar snirklade mig hit....vilken bok du lottar ut! Ja jag vill gärna testa min lycka och jag länkar även på in blogg!

  SvarSlett
 7. Men så fin bok,, vill gärna vinna den,,länkar från min blogg...

  SvarSlett
 8. Visst villjag vara med o tävla om den fina boken .
  bittan4@gmail.com

  SvarSlett
 9. Vill inte misss dena fina utlottning du ha. Få säga att du har en trevlig blogg. Här kommejag att titta in ofta. Ha en underbar morgon dag kram Beijan

  SvarSlett
 10. Hej

  Jag vill gärna delta i utlottningen av den fina boken.

  Hälsar Carina
  carina.engdahl@bredband.net

  SvarSlett